perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuun viides

Hei!


Tänään on jo viides päivä! Aika menee tosi nopeeta. :) Tänään olisi jälleen kerran keppareista taas asiaa kerrottavana. ;)


Tänään sain valmiiksi keppari orin. Alun perin siitä piti tulla Mynthonin varsa, mutta eipäs tullutkaan! Varsan piti olla tamma, mutta siitä tuli ihan ori näköinen joten olkoon sitten ori. Ponisesta tuli muihin keppareihin verrattuna aika iso, mutta ei kuitenkaan liian iso. Semmoinen rajassa pyörivä poni. ;) Toden näköisesti joutuu laihdutus kuurille lähiaikoina, että pulla ponia tästä ponista ei tule.


Poni on väriltään hiirakko eli harmaa. Ponilla on pitkä,leveä ja epäsäännöllinen piirto päässään. Poni on rauhallisen leppoisa luonteeltaan. Oikea ihanne orin luonne! :)
Ponin nimeksi päätyi Iigor. Ponin "alkuperäistä" kasvattajaa ei tiedetä, mutta sen viralliseksi nimeksi tulee Ruusun Iigor.  Tänään illalla olisi tarkoitus rekisteröidä se.


Ponista olisi tarkoitus tulla ratsu joka osaa perusasiat, kuten muutkin pollet. (Paitsi Fakta joka on juuri opetettu ratsastukseen käynnillä eli kävely vauhdilla) Jonkun kokoisia esteitäkin olisi tarkoitus hyppiä Iigorilla. Ja ehdottomasti sosiaalinen polle, eikä mikään metsäpeikko. ;)


Jos hyvä tuuri käy, sille saatetaan teettää muutama varsa, mutta se on vielä jos. Katsellaan tulevaisuuteen joskus myöhemmin. Jännä nähdä minkälainen polle sieltä kuoriutuu!



Ponku &keppilauma kuittaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)