tiistai 30. joulukuuta 2014

2014 Paketissa

Terve!

2014 vuosi meni todella nopeaa. Paljon hyviä &huonoja asioita mahtui tähän vuoteen, mutta kokonaisuudessaan vuosi meni hyvin. :)

Ehdottomasti huonoin asia tällevuodelle oli Ponkun LTV&VA. Sekä Ponkun kuonon turpoaminen sen apiaisen/mäkäräisen takia.

Hyviä asioita tälle vuodelle oli enenmän kuin huonoja asioita, onneksi!Vertaansa vailla menneet match show menestykset olivat kyllä todella hämmästyttäviä! Viime vuonna oltiin yhden kerran sinisten pentujen 4 &L&K 4,L&K 7,  mutta tänävuonna on mennyt paljon eteen päin ja koko vuoden saldo oli:  7 x 1 sijaa( joista 4 x L&K), 2 x 2 sijaa(joista 1x L&K) , 3 x 3 sijaa(joista 2 x L&K), 4 x 4 sijaa(joista 2x L&K), 1x 5sijaa & 1x6 sijaa(kummatkin L&K) Sekä myös se ,että Ponku on tullut paljon rauhallisemmaksi, kun on päässyt aikuisen koiran ikään. :) Kehäkäytöskin on paljon parempaa, kuin viimevuonna ja sitä ollaankin kunnolla treenailtu!




Entäs 2015?

Ensivuonna tavoitteena olisi saada oikeissa näyttelyissä ERInomainen. Katsotaan, miten Ponku kehittyy. :) Ja tottakai yritetään pysyä mahdollisisimman terveenä! Match showeissakin käydään edelleen. Ehkäpäs agilityäkin? kuka tietää?



KAIKILLE HYVÄÄ,HAUSKAA,KOIRAMAISTA, ennenkaikkea Rauhallista UUTTAVUOTTA!



Seuraava postaus tulee toden näköisesti huomenna. Pitäähän sitä nyt raketeistakin saada kuvia ja aion jakaa ne teidän kanssanne! Tottakai < 3

ponku&kirjoittaja-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)