lauantai 6. joulukuuta 2014

Joulukuun seitsemäs

Hei!


Tänään kerron Ponkun saavutuksista näyttelyistä ja mätsäreistä.

Ponku on käynyt aika useasti monessa näytelmässä. Ponku ei ole erityisemmin pärjännyt. Maksimissaan saanut Erittäin Hyvän. Pentuluokassa käytiin yhden ainoan kerran jolloin Ponku sai Kunnia Palkinnon. Ponkun tavoitteena olisi ensivuonna  saada Erinomainen, mutta se on vasta unelmissa. Katsotaan mihin suuntaan Ponku kehittyy. :)

Mätsäreissä (eli epävirallinen näyttely) ollaankin pärjätty loistavasti. Monesti ollaan sijoituttu ja voitettukkin jo viisi kertaa! Kakkos sijojakin on jo kaksi ja kolmos sijoituksia kolme. Neljänsiä ollaan oltu jo kuusi kertaa. :)Mätsäreissä käydään aina mahdollisuuksien mukaa. Jouluaaton jälkeen (27 päivä) on jo seuraavat mätsärit. Sine ollaan menossa. Tottakai itsekkin osallistun Lapsi &Koira luokkaan, kun kerrankin on jalka kunnossa. :)

Tämän hetkinen pokaali ja ruusukekaapin näkymä:
Ponku ja kirjoittaja-

2 kommenttia:

  1. On tosi tärkeää muistaa, että Erittäin Hyvä ja Hyvä on Erittäin HYVÄ ja HYVÄ, eikä huono. Koira on rotumääritelmän mukainen ja sehän se on tärkeintä, että göötin tunnistaa göötiksi. Laatumaininnat ovat olleet siis oikeinkin hyviä. Ja teidän mätsärimenestys on ollut vertaansa vailla! Onnea kaikista hienoista saavutuksista!

    VastaaPoista

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)