tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toinen

Hei!

Tänään olisi tarkoitus vastata kysymykseen :

Miksi göötti?

Aikoinaan ( olisikohan ollut 2010-2011?) huomasimme näyttelyissä  kehän laidalla söpöjä, tarmokkaita, iloisia ja töpöhäntäisiä koiria. Päätimme mennä katsomaan mitä koiria ne olivat. Kysyimme niiden omistajalta joka sattumalta on Ponkun kasvattaja, että minkä rotuisia nämä ovat? Omistaja vastasi, että nämä ovat länsigöötanmaanpystykorvia. Itse aloin heti rspsuttelemaan tietenkin niitä olivat niin yli söpöjä! Koirien kaulapannoissa luki Maija(♥) ja Karkki (♥). Ja samantien olin sydänmeni myynyt näille karvaotuksille!♥

Muutaman vuoden jälkeen eli 2012 oli tilaa  ja aikaa koiralle. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme tähän rotuun. Kriteereinä oli mm. pitää olla pystykorvainen, kuuluu FCI 5: teen ja tietenkin olla mahdollisimman terve. Aloimme etsiä kasvattajia joille olisi suunnitteilla pentuja ja  tietenkin mahdollisimman lähellä. Lähin löytyi Oulusta.

Pentusia odoteltiin kovasti ja seurailtiin blogia ja soiteltiin kasvattajalle taidettiin hössöttääkkin jopa! :) Siinä välissä käytiin ostamassa peti, puruluita, leluja, kaulapanta ja pentutalutin saatiin tutulta, kun hän ei sitä enää tarvinnut.

Pennut syntyivät 18.11.2012 ja neljä urosta 3 töpöhäntäistä 1pitkähäntäinen ja kaksi narttua kuummatkin pitkällä hännällä. Sieltä bongasimme tooodellla söpön töpöpojan jolla oli piirto ja etujaloissa sukat. Sydän sanoi kyllä ja ihailtiin koko poppoo sitä ikiihanaa kuvaa ♥.  ja tottakai, selailtiin kuvia blogissa varmaan koko ajan.... ;)

Itse koko ajan mietin, että saataisiinkohan me Ponku? Ja mikäköhän se meidän Ponku olisikaan niistä neljästä?Koulunkäymisestäkään ei meinannut tulla mitään,  kun mietin Ponkua. Olihan se aika jännittävää odottaa oma kullamurua.

Viimein pääsimme katsomaan pentuja, kun täyttivät huimat neljäviikkoa. Sen jälkeen laskun tasan tarkalleen päivän milloin saataisiin Pooku. Tämä päivä oli 19.1.2013.  Aika mateli hirveän hitaasti, kun tiesi milloin Ponku tulee meille.

Kun 19.1.2013 koitti olin aivan riemusta ratketa! Olin niin onnellinen, kun sain ottaa Ponkun ekaata kertaa syliin ja paijata kunnolla sitä. ♥


Ja tässä sitä ollaan onnellisena pikku göötin omistajana. :)


Pooku &kirjoittaja-

2 kommenttia:

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)