tiistai 7. heinäkuuta 2015

Ponkun lemipuuhat

Terve taas kerran!


Ponkun lempipuuhat tänään aiheena. Ponku tykkää tosi paljon kaikeinlaisista puuhista. Jotta lista ei venyisi ihan mahdottomaksi laitan TOP 4 listan.

TOP 1:

Nukkuminen. Ponku on oikeasti sohvaröhnöttöjä! Ponku tykkää lämmittää sängyn ennen kuin mennään nukkumaan. Sohvan käsinojan päällä on kanssa tosi mukava nukkua. Kaikista paras paikka nukkumiselle on sohvanpäädyn päällä. Siitä näkee suoraan eteiseen jos vaikka joku tulee ovesta sisään. Siinä on Ponkun vaki vahtipaikka.




TOP 2:

Herkkujen syöminen. Herkkuja saa monta kertaa päivässä koulutuksen yhteydessä. Kaikista parhat löytyvät lempi herkut postauksesta johon listattu Pokon lemppari herkut(linkki postaukseen). Herkut eivät ole mitä tahansa herkkuja vaan Ponkun mielestä sen arvoisia, että niiden eteen kannataa tehdä toitä.




TOP 3:

Söpöily. Söpöily kannattaa aina! Kun söpöilee  niin saa joko a) herkkuja b) rapsutuksia
tai c) pääseen syliin paijattavaksi. Söpöilyn ansiosta vieraat saavat aina sellaisen kuvan Pokosta, että Ponku aina tosi kiltti eikä värkkäile. (Joka ei pidä paikkaansa.)







TOP 4:

Takapihalla oleminen. Siellä  puuhataan kaikkea kivaa. Esim. harjoitellaan TOKOa tai agility juttuja. Joskus siellä leikitään frisbeen kanssa tai löhötään muuten vaan ruohikolla. Ponkusta aikista mukavin juttu takapihalla on itse kaivettu kuoppa! Ponku on kaivanut sitä jo sen verran, että hän itse mahtuu seisomaan sen sisälle!






Ponku ja kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)