sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kun niitä nimiä on likaa.....


.......Niin niitä on siiten liikaa!

             Pötkylä,Pötky,Pumpeli,Pökäle, Pömpiäinen,RakkausPakkaus, Sohvaperuna  Cacibmies,Pompula,Pimpula,Poko,Possu,Pieruhousu,Ponksu,Pökö,Pömpä,Ketale,
            Höpöti,Nakkimakkara, Makkarapoika,Ötökkä,KCL, Söpistelijä, Söpis, Polliisi
            Pikku Pötkylä,Nomnami,Kultipoju,Kutsi,Pallero,Palleroinen,Köpö,Komppari
Eihän niitä nimiä voi olla liika
 tälläiselle söpistelijälle?Eihän?

Päivityksestä onkin kulunut taas aikaa....jos nyt vähän aktivoituisi ennen kouluun menoa. Nyt heinäkuussa on kaikkea touhua joten blogi on saanut vähän lomailla. Kröhöm.....Vain seitsemän postausta olen tässä kuussa kirjuuttanut. Kirjoitan juuri sen verran mitä kirjoitan, eihän me blogia varten eletä. Huomenna nokka kohti mummolaa, joten saataiskohan me sieltä vähän kuvia tännekkin päin? Yhdessä taidegalleriassakin olisi tarkoitus kävässä! Joten siitä ainakin on tulossa postausta. Sitä odotellessa.


Ja vielä niistä näyttelyjutuista. Elikkäs Koiranettiin ei ole vieläkään tullut niitä tuloksia Ponkun omalle sivulle. Jo viikko niitä on odotettu. Ei varmaan kukaan siellä usko,että yhtäkkiä EHsta pomppaa ERIin kera kaikkineen lisukkeineen! Ja Rovaniemen RNään ollaan nyt menossa, kun Leni Finne olikin naistuomari....luultiin, että hän on mies. Ubs.... Ollaan kuultu, että hän tykkäisi kevyistä koirista. Jos vaikka meiden Pötkystä tykkäisi? :) Ei kuitenkaan nyt aleta odottelemaan, että kaikista näyttelyistä alkaa tulemaan sertiä yms. Kyllä meille se pelkkä erikin kelpaa! Tavoitteeksi on laitettu, että 2016 vuonna tulisi valio. Sepä nähdään tuleeko muotovalio vai ei :).


 Pompula sekä muut (höpötihööt)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)