tiistai 21. heinäkuuta 2015

Mielipidepostaus: Näyttelyt

Hei!

Ajattelin kirjuutella mielipide postauksen näyttelyistä. Tässä en tietenkään halua loukata ketään enkä pahoittaa kenenkään mieltä. Tämä on vain minun mielipide.


Itse näyttelyt ovat ihan mukavia. Tuomarit ovat mukavia ja tutkivat koiria todella hennoin ottein. Joskus miestuomarit kopeloivat todella tarkaan kaikki paikat. Tämä ei ole ollenkaan huonojuttu vaan päin vastoin. Miestuomarit ovat aika raakoja esim. meillä miestuomarit antavat yleensä Hyvän  ja naistuomarit ErittäinHyvän, poikkeuksena Kemin KV ♥. Tuomarit yleensä kertovat selkeästi minne pitää mennä milloinkin. Tuomarit puhuvat aina selkeällä äänellä, että aina ymmärtää hyvin.


Näyttelyissä on aina kvaa nähdä kaikkia göötistejä. Heidän kanssaan on mukava jutella ja höpötellä nuista pikku höpöttäjistä :). Aina on jotain kerrottavaa! Göötistelijöiden kesken on oikein mukava tunnelma aina.


Kehään mennän numero ja aakkos järkestyksessä. Ensin on pennut sitten urokset ja viimeisenä nartut. Minun mielestä loogisempaa olisi että nartut menisivät ennen uroksia.Kehät löytyy aina helposti ja luettelossa kaikki on selkällä suomen kielellä. Kanttiinikin pelaa aina hyvin ja valikoimaankin on.


Sitten se arvostelu.....aika vahtelevaa on kyllä. Riippuu aivan tuomarista kuka sattuu olemaan. Tästä on kokemusta...ensin on lupaava eturinta ja seuraavassa näyttelyssä köyhä. Miten voi vaihdella noin rajusti?


Me olemme nyt päättäneet, että emme enää mene pohjoismaalaisille tuomareille. Sieltä ei ikinä ole tai tule tippumaan mitään. Jotenkin pohjoismaalaiset tuomarit ovat tiukkoja arvostelujensa kanssa.....Mennnään ulkomaalaiselle naistuomareille, kun heillä näyttää Ponku pärjäävän :)!


Ja uroksen "massavuus" eli suomeksi läskiys. Tätä juttua en myöskään ikinä tule käsittämään. Miksi koiran pitään olla läski, vaikka se ei ole koiralle ollenkaan hyvä juttu. Jos koira on liian läski sille tulee kaiken mailman sairauksia. Eläinlääkäritkin suosivat hoikkia koiria. Ja miksi hoikkuudesta pitää rokottaa? Sehän ihan OK juttu. -Ainakin minun mielestä! Kemin tuomaria ei tuntunut haittaavan se, että Ponku on hoikka. Hyvä, että jotkut ovat vähän hellempiä tuon arvostelun suhteen.


Tässäpäs tämä nyt oli. Minun mielipide näyttelyistä. Tämä ei ole kenenkään muun mielipide. Toki, aina voi olla samaa mieltä.


Ja lopuksi vielä pikaiset kuulumiset :) Täällä ollaan vieläkin onnenhuumassa ja pakko on vähän väliä hipistellä nuita ruusukkeita, kun ei oikein meinaa uskoa, että ne on oikeasti Ponkun! Ei kenenkään muun kuin Pompulan. Sen johdosta on pitänyt melkein kokoajan käydä Koiranetissä kurkkimassa jokos ne tulokset on tuulu sinnekkin, mutta ei. Ei vielä. Ehkä viikonloppuna?

Ponku on suurimmaksi osaksi vaan nukkunut ja syönyt yllättävän reipaasti. Nyt viime aikoina Pompula on alkanut vihdoin syömään niinkuin normaalit koirat. Syyksi sanotaan Pirkka. Nimittäin ihan tavalliset Pirkka koiranlihaateriat kelpaavat nirsommallekkin! Myös lihapateet kelpaavat :). En olisi uskonut, että nuin nirsokin tykkäisi ihan tavallisesta koiranruuasta. Ehkäpäs sen takia, kun lihaaterian purkissa on göötti!

Kirjuuttelija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)