perjantai 10. heinäkuuta 2015

Mätsärissä Kemissä

Heissan!

Pyörähdettiin mätsärissä kemissä eilen ilta myöhään. Mätsärin järjesti merilapin ajokoirakerho. Paikkana toimi kemin koirapuisto joka oli kyllä mahtava. Todella paljon parempi koin täällä missä me asumme. Eikä muuten turhaa käyty! Ponku toimii paljon paremmin nurmikolla kuin hiekalla tai asfaltilla. Tuli nyt huomattua :). Ponku esiintyi todella hyvin jopa isälleni joka esitti Ponkun pienissä aikuisissa.

Juomatauolla :)

 Lapsi ja koira kehässäkin pyörähdettiin ja kolmansia oltiin. Tätä en kyllä allekirjoittaisi. Toiseksi lapsi ja koirassa sijoittui ajokoira joka ei osannut juosta eikä edes seistä. ( Suosivat  näitä ajokoiria kun oli heidän järjestämä.) Mutta onneksi ei oltu viimeisiä, kun kisaan osallistui neljä koiraa.

Pienissä aikuisissa saatiin sininen nauha. Tuomarin valinnat olivat hyvin erikoisia. Sinisissä oli kuusi koiraa ja kaksi tiputettiin. Tässä vaiheessa olin ihan satavarma, että meidän pikkunenhan se tietty sitten tippuu, mutta ei onneksi!  Isäni osasi esittää Ponkun tällä kertaa hyvin ja kolmasiksi sijoituivat. Olen tosi ylpeä heistä ♥

Saatiin nyt todella hyvää harjoitusta Kemin KVeeta varten. Ensi lauantaina sinne ollaan lähdössä ja huimat kahdeksan gööttiä on ilmoitettu sinne! Gööteiksi aika paljon kyllä. Toivottavasti sieltä saatas ainakin se ErittäinHyvä. Toki ERIkin kelpaa! :) Mutta vielä tässävaiheessa se on vielä niiin epätoden näköistä. Pitäisi olla vielä läskimpi. Tulee sen verran läskiä mitä tulee sitten, kun on tullakseen. Ei aleta hätiköimään, kun ensivuonna on ainakin kuusi näyttelyä tiedossa :).

Pienten sinisten aikuisten Hieno 3.
Onko taas pakko poseerata?
-Tuumii Ponku
lapsi ja koira pokaali sekä ruusuke
Päikkäreillä kuvaushetken jälkeen :)
Ponku ja kirjuuttelijansa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)