sunnuntai 16. elokuuta 2015

Jalostustarkastus



Tänään käväisimme Oulussa jalostustarkastuksessa. Todella ihanaa oli jälleen nähdä muita gööttejä sekä göötistejä! Paikalla oli n. 20 koiraa, mutta aamusta siellä oli vain muutamia. Ensinmäisenä lähdettiin Ponku valokuvaamaan. Se sujui ihan hyvin. Siinä vähän aikaa odoteltiin ja punnittiin Ponku. 12kg, kuten aina. Pitää muuten käyttää jossain vaiheessa eläinkaupassa punnituttamassa se niin saadaan ihan tarkka paino. Sittenpäs olikin jo Ponkun vuoro. Rauhallisesti kyllä esiintyi! Pöydällä alkoi kyllästyttään vähäsen ja olisi varmaan pompannut pois, jos olisi saanut tilaisuuden. Ravata se jaksoi ihan mallikkaasti ja lopputuloksena Hyvä eturinnan köyhyyden takia. Oli kyllä aika pienestä kiinni!Kuitenkin Ponku hyväksyttiin jalostukseen ilman mitään varauksia. Tämä oli pääasia, mitä lähdettiin hakemaan. Nytpäs on sitten kaikki tarkastukset suoritettu ja keskitytään muotovalion metsästykseen. Siinä on paljon tekemistä!

Elikkäs lopputulos:
Hyvä, Hyväksytään jalostukseen 

Nyt mää lähden tästä.Moro!

Höh...mitä sää oikein mun pyllyä kokeilet!?

Noh, kai se on tässä sama sitten olla
 ja katsella mailman menoja.


Seuraava tapahtuma on vuoden päätösnäyttely joka on kahden viikon kuluttua. Tuomarina Leni Finne, joka (kuulemma) tykkäisi hoikista koirista. Sieltä  ei vielä kummoista odoteta. Ehkä EH tai ERI..... riippu miten Ponku jaksaa esiintyä siellä hiekkapohjalla.



2 kommenttia:

  1. Hienosti sujui Ponkun tarkki! Kiitos vielä kerran kun tulitte :). Ja onnea matkaan Rovaniemelle!

    VastaaPoista
  2. Jokatapauksessa olisimme Ponkun tarkissa käyttäneet-vaikkei näin lähellä olisi ollutkaan! Kiitos, sitä tarvitaan kun tuomarikin vaihtui...

    VastaaPoista

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)