sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hillaseikkailua



Tänään heti aamusta lähdmme hillaan. Ponku jäi sisälle odottamaan, koska olisi varmaan heti metsästä pinkaissut hirveätä vahtia takaisin Nallen luo tai karannut jonnekkin pusikkoon....joten höperö jäi sisälle mummon seuraksi. Ihan hyvin oli kuulemma menny. Toki, aluksi oli tietenkin pitänyt märistä, kun lauma katosi ihan yhtäkkiä.



Metsässä vierähti sopivasti kaksi tuntia. Siihen nähden hilloja tuli  ihan sopivasti. Ponku vain haisteli niitä eikä sen kummemmin niistä innostunut. Eikä edes suosinu maistamaan..Enenmänkin oli iloisempi siitä,että lauma tuli takaisin!Nyt näyttää siltä, että Ponku tykkää vain puolukoista ja mustikoista. Hyvä että edes niistä :).


Eiko teillä ollutkaan niitä mustikoita?



Hillaseikkailua ennen kävästiin lenkillä. Ponkun päästin iti ja oli ihan intopiukeana. Höpsykkä otti hirveän spurtin ja karkasi metsään. Itse aloin heti huutelemaan perään ja ei kuulunut yhtikäs mitään. Vähän ajan päästä Nalle alkoi haukkumaan innostuneesti. Vähän aavistin, että höpsykkä oli Nallen lähettyvillä. Niinhän se onneksi olikin! Hyvä,että pikkuinen höpsykkä ei ollut lähtenyt kauhean kauas. Siinä olisikin ollut kokotalo ihan sekaisin :D.


Kuten huomaatte, aika intopiukeana ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)