sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Rovaniemen KV

Heissan!

Tänään pyörähdettiin Rovaniemen KVssa. Ponkulla oli vastassa yksi uros. Koira oli samasta kennelistä mutta eristä pentueesta. Kaiken kaikkiaan gööttejä oli paikalla 4 kpl. Tuomarina Wera Hubennthal Norjasta. Tuomari oli oikein mukava ja käsitteli koiria todella sievästi. Tutki jopa tassutkin!

Kuten aina Ponku sai ErittäinHyvän. Eli ERInomaisen metsästys jatkuu vielä.... arvostelussa mainittiin, että Ponkulla on Erinomainen luonne ♥. Niinhän sillä on!

Arvostelu kuului näin:

Mycket bra typ och storlek. Men ngt lätt helhet.Bra huvud. Litet lätt i nospartiet. Utmärkt hals. Överlinjen kunde vara ngt rakare. Han är litet lång i länden. Normalt vinklad. Rör sig väl. Bra päls. Utmärkt temperament.

Eli suomeksi: Erittäin hyvä tyyppi ja koko, mutta hieman kevyt kokonaisuus. Hyvä pää, hieman kevyt kuono-osa. Erinomainen kaula. Ylälinja voisi olla hieman suorempi. Hän on hieman pitkä lanneosaltaan. Normaalisti kulmautunut. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki. Erinomainen luonne.
(suomennoksesta kiitokset kasvattajalle!) AVO EH 2

Täytyy  myös mainita, että kehäsihteeri kirjoitti hassulla kirjoituskoneella! Siitä Ponku ei onneksi välittänyt ollenkaan :) Hauska naputus kuului siitä.

Ihan hyvinhän tuolla meni. Tyytyväisiä ollaan Pokuraan. Pikkunen ihan väsähti jo ja nyt tapittaa takapihalla grillimakkaraa ;).Tämä näyttely oli Ponkun kymmenes. Toivottavasti se ERI nyt jostain napattaisi! Tällähetkellä Ponkulla on 7 EHta ja 2 Hta.


Ponku ja kirjuuttaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)