keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Koiraleirillä ,osa 2 ja 3

Heissan!

Toinen päivä leirillä meni päin puuta. Ponku veti hihnaa minkä vaan kerkes. Eikä muuten ollut kiva taluttaa sitä. Eilen harjoteltiin sisällä kontaktiharjoituksia ja istumista. Ohjaaja sanoi, että Ponku on kovapäinen, kun ei istunut oven edessä ollenkaan.


Tänään meni paljon paremmin! Otin heti alussa hihna lyhyelle enkä päästänyt ollenkaan haistelemaan toisten pissoja. Aina välillä se kuitenkin sai käydä pissalla, mutta enenpää se ei päässyt pitkälle taluttimelle. Tänään katsottiin noutoharjoitusta (ohjaajan koira näytti) ja tänään sujui paaaaljon paremmin kuin eilen! :) Ponku ei haukkunut paljoa kuin taas eilen...


Tähän asti on tehty lelu ja kaksi talutinta. Tein yhden sinisen ns.  näyttelytaluttimen ja yhden keltaisen vähän lyhyemmän jolla saa koiran helposti hallintaan. Keltaista voi käyttää esim. kun ollaan metsässä irti ja  tulee luokse niin sen saa helposti  hallintaan. Ei tarvitse oikeaa pantaa ja talutinta värkkäämään sille päälle. Tuon vaan pujauttaa pään läpi ja se on siinä. Aika helppo laittaa päälle ja riisua pois. Tälle tulee olemaan paljon käyttöä jatkossakin :-)!


Ponku ja kirjoittajansa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)