torstai 4. kesäkuuta 2015

Koiraleirillä, osa 4

Heippa hei!


Tänään oli jo neljäs päivä leirillä. Tänään otettiin agilityä. Agista Ponku tykkäsi tosi paljon! Pituus esteen päällä alkoi kävelemään, mutta muuten meni hyvin. Lisäksi meillähän on tuo putki. Ja senkin meni tosi nätisti leirilläkin! Epäilin vähän sitä, että meneeköhän sinne häiriötekijöiden kanssa. Kyllähän se sinne meni :).


Kävästiin laavulla syömässä eväät kahden maissa. Ponku alkoi taas vetämään hihnassa, kun mentiin sinne. Otin leirillä tehdyn koko kuristavan hihnan ja loppuhan se vetäminen, kun laitoin sen päälle! Osaahan tuokin olla aika kovapäinen koira olla, vaikka ulospäin ei yhtään siltä näytä.


Ponku on ollut leirin ajan hyvin pirtsakka. Energiaa tuntuu olevan enenmän kuin olisi tarpeen. Leirillä on saatu kuitenkin vähän hillittyä tuota energiapakkausta! Jatkossa aion ainakin 2-3 kertaa päivässä kouluttaa jotain sille ettei ihan tylsisty tänne :).



Huomenna onkin leirin viimeinen päivä. Nopeasti leiri menikin. Jotenkin ei vaan tuntunut siltä että oltas oltu leirillä. Tuntui ihan siltä, että oltiin koulussa. -Ja niinhän me oltiinkin koirakoulussa!
Ihan mukava leiri oli näin loppujen lopuksi.


Ponku ja kirjuuttaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)