maanantai 11. toukokuuta 2015

Kuulumisia

Heippa!

Ponku on voinut hyvin. Tässä on vaan ollut niiiin paljon tekemistä ja touhottmista että blogi on melkein unohtunut kokonaan...koitan jatossa päivitellä vähän useammin :) .

Kävästiin äitienpäivänä mummolassa ja Ponkukin sai juoksennella irti. Ja voi, että sitä jouksemisen iloa! Ponku rallitteli pitkin ja poikin metsiä oikein hymy naamalla. Ponkulla meinaa tuo kunto pettää kun läähätti pikajuoksusta n. 20 metrinpäähän ja takasin. Tästä sitten kuntoa kohottamaan. Tulipa myös huomattua, että tuolla ei kauhiasti  lihaksia ole.  Pyörän kanssa ei mennä, kun saattaa vetassa vaikka pyörän ojaan ja siinä sitä oltas....Juoksemaan  ei ole myöskään pitkiin aikoihin päässyt, kun täälläpäin ei ole oikein paikkaa missä pitää irti.

Hauskaa on ollut ja luoksetua harjotellaan edelleen. Takapihalla otettiin pitkästä aikaa agilityäkin ihan harjottelun kannalta. Kauheasti ei ole treenailtu, kun on ollut kokeita niin paljon. Nyt on suurimmat kokeet pidetty, niin on aikaa taas touhottaa koirankin kanssa oikein kunnolla :)!






Nalletus von hömppäpömppä





ensin korvat luimussa ja sitten.....

pystyssä!

tuolta kutittaa!

pitkästä aikaa pönäri, ikää 2v ja kohta 6kk

Ponku&kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)