sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Koirapuistossa

Heippa!


Tänään lähdettiin ekaata kertaa koirapuistoon. Puistossa oli erikaseen isojen ja pienten puoli. Me meninme pienten puolelle. Sinne tuli vain yksi koira. Koira oli Karjalankarhukoiran narttu Tellu. Tellu tykkäsi leikkiä Pokon kanssa. Tellu myös näytti kuka johtaa ja se oli tietty Tellu itse :).
Ponku nuuhki ja pissasi melkeinpä kokoajan. Ponku tykkäsi puistosta. Ponku jopa kakkasi sinne! (Tietenkin myös siivosimme sen.) Ponkun mielestä siellä oli tosi kivaa varsinkin olla irti pitkästä aikaa! :) Ponku käyttäytyi hyvin ja varsin reippaasti. Ja vahtikoirana piti kokoajan tarkkailla ympäristöä ja missä lauma on. Kokeiltiin myös paikka, istu ja maahan sanoja ja ihan hyvin häiriöidenkin kanssa meni.

Koirapuisto oli tosi siisti ja hyvässä kunnossa. Ovissa oli hyvät lukot ylhäällä. Ei isokaan koira pääse vahingossakaan pois. Koirapuistossa oli todella mukava käydä ja Ponkukin nautti selvästi. Koiria ei vaan näkynyt tulevan ei millään. En sitten tiiä mentiinkö liian aikasin vai myöhään... :)

Todella mukava kokemus tämä koirapuisto oli. Ja en ihmettele yhtään miksi koirapuistot on niin suosittuja ympäri maailman! Suosittelen ehdottomasti kaikille koirille jolla on luonne kunnossa :).


Ponku ja kirjoittaja-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)