torstai 9. huhtikuuta 2015

Vasen vai oikea?

Heippati hei!


Tosiaan...  vasen vai oikea? Löysin netistä tälläisen mielenkiintoisen artikkelin Onko koirasi vasuri?  myös tämä artikkeli kertoo paljon ja siitä löytyi testausohjeet.Testasin ja toteisin että Meidän Ponku on vasuri! Eräässä ohjelmassa kerrottiin, että jos koirasi antaa vasenta tassua niin silloin se on vasuri. Ja nämä  artikkelit vielä vahvistivat asiaa :) .
Artikkeleissa sanottiin, että yleensä nartut käyttävät oikeaa tassua ja urokset vasenta. Myös kaksitassuisiakin eläimiä on löydetty ja ovat yleensä säikynpiä. Hauska tieto tämäkin! Ponku yleesä turvautuu vasempaaan, mutta joskus myös käyttää oikeaakin.

Kyllä se tiede kehittyy aika vauhdikkaasti. Kohta varmasti tiedetään mistä kaikesta koirat pitävät ja mistä eivät.....plus mitä ne ajattelee :). Oishan se kiva tietää mitä tuon höppiksen päässä oikein likkuu ja löytääkö ne herneet toisiansa sieltä.

Artikkelit olivat todella pitkä. Asiaakin löytyy mukavan paljon. Hyvin mielenkiintoisia ja selkeäitä artikkelita. Kannattaa käydä lukemassa aritikkelit jos vähänkään kiinnostaa :)!


Entä teidän koirat/muut eläimet?Ovatko oikea vai vasen tassuisia?

jälleen muokattu ihana kuva!


Ponku vasuri ja kirjoittaja-

2 kommenttia:

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)