keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mätsärit sunnuntaina

Hei!

Mätsäreihin ollaan taas laukkomassa sunnuntaina :).  Mätsäreissä osallistutaan pieniin aikuisiin kuten aina. Mätsäreissä on myös huokutusten Highway!!! Tähän osallistutaan kerrankin, kun on mahdollisuus. Myös ihan Ponkun tänne-  sanan harjoittelunkin kannalta tämä on aika hyvää treeniä.

Kuviakin koitetaan saada esiintymisestä ja voidaan sitten vertailla onko kehittymistä tullut kehäkäytöksessä. Tähän asti on ollut hallimätsäreitä, mutta nyt sitten mennään pitkästä aikaa uloilmaan mätsäröimään. Tää on aika hyvää treeniä ensikuussa olevien oikeinden näyttelyiden kannaltakin. Ennen oikeita näyttelyitä on vielä yhdet mätsärit (jotka on onneksi ulkona) ja sitten pompataan pitkästä aikaa jännittävään oikeaan kehään!

Toivotaan, että mätsärit menee hyvin ja katsotaan miten tänne sana on kehittynyt, vai onko kehittynyt lainkaan.


Pakko myös mainita, että Ponkusta on tullut vegaanin alku! Nimittäin hän on ihan hulluna kurkku nimiseen kasvikseen...suorastaan rakastaa kurkun syöntiä. Ponkulla vihdoin on esiintynyt hotkimista ja pitää vähän pienetää kurkkupaloja ettei pikkunen tukehdu rakastamaansa kurkkuun. Tästä tämä lihominen lähtee!!! Jos ei saada muuten lihomaan niin kurkkua nappuloiden sekaan :).



Innokkaissa tunnelmissa
Pooko ja kirjurinsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)