perjantai 3. huhtikuuta 2015

Mummolaan seikkailulle

Heippati hei!



Tänään lähdetään mummolaan. Ponkua emme ota nyt mukaan. Ponku jää äitini kanssa kotiin. Pilkkimään ollaan lähdössä heti huomenna. Porojakin käydään ruokkimassa!

Myös Nalle koulutusoperaatio saa alkunsa. Nuorempana käveli rauhallisesti ilman hihnaa vieressä, mutta nykyään vedetään hihnasta kuin heikkopäinen. Nalle on hulluna nameihin joten käytetään hyväksi tätä heikkoutta!Tarkoituksena olisi namipalkalla saada ensin vierellä kävelemään. Sitten, kun kävellään kiltisti niin voidaan kokeilla paikka sanaa. Paikka on hyvä sana siinä mielessä, että jos koira näkee esim. myyrän niin ei heti lähde perään juoksemaan. Nallella on kova saalistusvietti, joten saattaa olla hieman hankalaa! Jos ei tepsi niin harjoitellaan tänne sanaa. Tai sitten pitää taipua ihanaan flexiin....kuitenkin yritetään palautella sanoja Nalletuksen päähän :). Potkurin kanssa juoksennellaan paljon jotta saadaan turhia virtoja pois. Mikäli koulutus edistyy niin voidaan kokeilla pitkällä liinalla kävelyäkin! Tähän vaiheeseen on tarkoitus päästä, mutta saalistusvietin takia saattaa olla aikakos hankalaa. Kuviakin koitan hännänvisputuksen keskeltä saada, mikäli arvon herra suostuu olemaan vähänkään aikaa paikoillaan :).

Poroistakin koitan saada kuvia niin paljon kuin mahdollista. Ja myös pilkkimisestäkin! Hauskaa tulee olemaan joka tapauksessa.
yksi muokattu kuvakin...

 Ponku ja kirjoittaja sekä Nalle


2 kommenttia:

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)