sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Koulutusliinassa

Heippa!


Lauantaina käytiin vähän shoppailemassa. Ponku tarvitsi koulutusliinan. Koulutusliina piti ostaa, kun kaupinkialueella emme uskalla pitää irti Ponkua, kun on junarata aika lähellä ja autotielle pääsee todella helposti. Kuitenkin olisi mukavaa, että Ponku pääsisi haistelemaan ympäristöä ilman että vedetään hihnasta ja olisi mukavaa, että Ponkulla olisi vähän enenmän liikkumatilaa.  Joten Mustia ja Mirriä kohti! Sieltä käytiin nappaamassa koulutusliina. Väriltään musta. Hyvin kestävän oloinen ja pituuttakin löytyy 5 m. Merkiltään tämä on Feel. Hintakaan ei ollut paha 10 e.

 eilen illalla käytiin testaamassa tämä talutin. Talutin oli todella hyvä! Ponku käyttäytyi mainiosti ja selvästi nautti, kun sai olla pitemmällä taluttimella.  Pysyi hienosti käsissä. Todella hyvää materiaalia eikä hinkannut käsiä ollenkaan. Talutinta aijomme käyttää todella useasti lenkeillä mukana. Toivotaan, että talutin kestää käytössä eikä mene heti rikki.

Tänään mentiin päiväkävelylle liinan kanssa. Hyvin Ponku käyttäytyi taas. :) Otettiin pitkästä aikaa pönäreitä ja ihan hyvin nekin onnistuivat!




Ponku ja kirjoittaja.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)