tiistai 10. helmikuuta 2015

Kevättä kohti

Hei!


Tänään on näkynyt ihan oikeita kevään merkkejä. Nimittäin lumi  on alkanut sulamaan! Aurinko paistaa päin näköä ja Ponku on alkanut kasvattamaan kesä karvaa.

Aurinko paistaa ihanasti. Pakkastakaan ei ole vaan plussan puolella ollaan. Aurinko sulattaa lunta ja kohta sitä ei ole enää. Näin se vain menee nopeasti tämä talvi. :) Selvästi kevään puolella ollaan jo. Aamullakaan ei ole pimeää, vaan todella kirkasta.

Ja sitten on tämä kevään huono puoli....nimeltään karvojen löytyminen jokapaikasta. Nyt on jo 3 kertaa karstotettu ja reilusti on lähtenyt karvaa joka kerralla. Viime yönkin sain nukkua karvojen seassa, kun Ponku Pötkylä oli käynyt kunnolla pietaroimassa sängyssä!  Musta valkoisia karvoja on löytynyt mm. keittiön pöydältä, jugurtista, voi paketista, koulu kirjojen välistä, sängystä, peitoista, tyynyistä, lampuista, tuoleista ja tietenkin vaatteista. Niitä löytyy vaikka ja mistä. Kun on koira niin karvoilta ei voi välttyä eikä kannata vältellä! Kouluunkin menen usein Ponkun karvoittamissa pöksyissä, mutta mitäpäs tuo haittaa, kun koiraihmisä ollaan. :) Karvoja keräämme pussiin ja lahjoitamme ne kesällä linnuille, kun on pönttökin pihalla.


Seuraavassa postauksessa onkin vuorossa göötin karvanlähtö tarkemmin. Siihen olisi myös tarkoitus laittaa ohjeita miten göötti kannattaa karstottaa. Ja mihin karvoja voi "lahjoittaa".  Postaukseen on tulossa kuvia,textiä ja  ohjeita. Postaus tuleekin olemaan suhteellisen pitkä!

PonkuPötkylä ja kirjoittaja.-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)