keskiviikko 21. toukokuuta 2014

kasvaminen

Heissan!=)
Ajattelin kertoa Ponkun kasvusta pikku pennusta tähän päivään asti.
Ponku on awwww niin söpö etten meinaa päästä kouluun melkein ikinä!<3Mutta en ole vielä kertaakaan myöhästynyt,huh!

Pentu vaihe:
Pentuna niitä pissoja tuli vain paperille.Luulin,että se pissa-kakka jutut olisivat tosi rankkoja,mutta eihän siinä kestänyt kauaa,kun pikkumies pissaili jo ulos!Ponku  oppi nostelemaan koipea n.1vuotiaana.


Aikuistuminen:Kun lenkillä olimme pikkumiehen kanssa niin kaikki katsovat tuota ihanaa töpöä.Yksi ihminen kysyi ,että onko tämä corgi?Noh,vastasin että ei ole.Myös tosi monet luulevat että Ponkun häntä olisi typistetty.Ponku on mätsäreissä monestikkin käynyt ja varsinkin nyt niitä ruusukkeita ja pokaalleja on alkanut tulemaan.Oikeissa näyttelyissä Ponku on saanut max. EH:n.Tokoa eikä agilityä emme ole koilleet ikinä missään ryhmässä.Toki minua kiinnostaisi erityisesti tuo agility....mutta niitä ryhmiä  on niin vähn täällä pohjoisessa.



Oppiminen:Elikkäs kerronpa pitäs temppuja se Ponkurainen osaa.Ensimmäiseksi se oppi istun ja tassun.Sen jälkeen se oppi hypyn (seisoo taka jaloilla n.1min tai alle).Sitten oppi menemään maata,kun se piti "vääntää rautalangasta" Ponkulle.Ja pentuna Ponku odoksui n.4cm hyppy estettä!Voi sitä pientä.(=
Mutta nyt se hyppii aika hyvin jo vannerenkaan joka on n.40cm korkeudella yleensä.Ja sana
-tänne -on vieläkin vähän hakusessa.Paikalla se osaa olla ihan kiltisti.



Ponkusta kuva pienenä:

 
ja  1,5 vuotiaana:





-Ponku ja kirjoittajansa kiittävät lukijoita joita on yli 100 käynyt katselemassa <3 !-

4 kommenttia:

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)