sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Uusi perheenjäsen




Nyt voin viimein tänne sen kertoa, Ponkulle tulee kaveri! Kyseessä on pitkähäntäinen urospentu, jonka isä on samasta kennelistä kuin Ponku. Tämä pentuprojekti sai alkunsa jo joulukuun alussa, mutta eilisen jälkeen saimme asiasta varmuuden ja pystyin asiasta tänne kertoa.


Nyt lauantaina siis kävimme katsomassa häntä Ruotsissa. Hän on syntynyt 30.1 ja tulee kotiin toukokuun puolivälissä :) Hän on oikealta nimeltään Ramsebergets Mikael, mutta kutsumanimeltään Owe ❤ Hän on kyllä suloinen ja reipas tapaus!




Veimme hänelle kaulapannan ja hihnan. Panta on samanlainen kuin Ponkulla, mutta pienempi. Hihna taas on se sama, mikä oli Ponkulla kun hänet haimme aikoinaan.




 Ponku oli koirahoitolassa päivän, kun me olimme Owea katsomassa. Ponkulla oli päivä mennyt kaikin puolin hyvin! Aamulla kello 7.30 vietiin ja kello 19 haettiin. Hän oli super onnellinen, kun haimme hänet :) Ruoka ei ollut maistunut, mutta eipä Ponku syö yleensäkkään vieraissa paikoissa.




Nyt pitää vain jaksaa odottaa sinne toukokuun puoleenväliin ja saamme hänet kotiin! Ei meinaa millään jaksaa odottaa. Sattui muuten sopiva aika ottaa pentu, juuri kesän kynnyksellä. Minulla on sitten koko kesä aikaa touhuta Owen ja Ponkun kanssa.

Owe siskojensa keskellä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)