lauantai 24. maaliskuuta 2018

Kemijärvi RN 24.3.2018Sanoisinko että vähän hämmentynyt fiilis tämän reissun jälkeen :D


Ponkun kanssa näyttelykausi aloitettiin siis Kemijärvellä hallinäyttelyssä. Tuomarina erityisen tiukka Elina Haapaniemi. Joo, ei ikinä enää hänelle! Ensimmäinen kysymys oli että, onko tällä ollut sydänsuruja? Aluksi en edes ymmärtänyt kysymystä, joten vastasin että ei. No ei Ponkulla ikinä ole ollut :) Seuraava kysymys oli että, onko tämä agilitykoira?  No öööh, ei ole edelleenkään. Kovasti siis yritti kaivaa syytä sille että Ponku on kevyt! Harva tuomari taitaa ymmärtää, että göötti saa olla kevyt. Ei tarvitse olla kaikkien (urostenkaan) mitään tynnyreitä! Tämä täti kyllä juoksutti monta kierrosta ja kovasti tuntui asiaakin olevan arvostelun pituudesta päätellen. Eikä siinä kyllä erityisesti ollut mitään syytä, miksi tuli mikä tuli...


Kemijärvi RN 24.3 Elina Haapaniemi

" 5 ja puoli vuotias. Hyväluonteinen uros, joka vaikuttaa ikäistään nuoremmalta ja on olomuodoltaan hieman kevyt & ilmava. Hyvä päänmuoto joka ? Silmät tulisi olla tummemmat. Hyvä ryhti. Riittävä luusto. Hieman lyhyt rintakehä ja pitkä lanne. Rungon tulisi olla vahvempi. Ahtaat takaliikkeet. Myös etuliikkeen tulisi olla parempi. Riittävä karvanlaatu. "

AVO HNiimpä. Hyvä. Ja vieläpä, kun Ponku esiintyi äärettömän hienosti! Ponku on saanut ERIn paljon huonommalla esiintymisellä. Grillikana siis toimii tositilanteessa! Minä olen tosi tyytyväinen Ponkuun ja hänen käytökseensä koko päivän ajalta. Tulosta en vaan voi ymmärtää, kun ei mitään hirveää vikaa löytynyt. Tai sitä ei ainakaan arvosteluun kirjoitettu :)


Minä sain olla mukana esittämäisapuna kasvattajakehissä, joka oli kyllä jälleen niin kivaa! Oli muutenkin mukava nähdä tuttuja piiitkästä aikaa ja rapsutella aina niin ihania gööttejä :) Tuli taas todettua, että göötti on oikea rotu meille. Ne vaan on aina parhaita, vaikka yrittäisi katsoa muita rotuja.

Väsynyt Ponku kotona :) Ponku saa nyt vapautuksen aktiivisesta näyttelyissä käymisestä Owen myötä. Ajattelin, että Kemiin voisimme vielä mennä. Sitten sen jälkeen Owe saa astua kehään ja Ponku saa seuramiehen roolin :) Pitäähän jokaisella urheilijalla olla valmentaja ja henkinen tuki. Owe aloittaa näyttelyuransa syyskuussa pentunäyttelyssä. Innolla sinne siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)