sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kuusamo RN 11.6.2017




Herätys kello viideltä, vaatteet päälle ja menoksi! Näin alkoi matka Kuusamoa kohti. Ajelussa meni kaksi tuntia.

Aamulla oli vielä virtaa...


Olimme paikalla hyvissä ajoin. Jutusteltiin muiden göötistien kanssa ja harjoitelimme kehää varten. Sitten olikin jo gööttien vuoro mennä kehään. Ponku esiintyi viimeisenä uroksena.


Tuomarina oli Markku Kipinä. Jännitin tuomaria jo etukäteen, mutta loppujen lopuksi hän oli tosi kiva tuomari! Käsitteli koiria sievästi ja varmasti. Toki, tarkka hän oli.

Käytiin lenkkipolkuja
katselemassa


No Ponkun esiintyminen ei ollut parasta tänään, mutta liikkuminen meni mielestäni hyvin. Markku antoi sileän erinomaisen Ponkulle! Oon kyllä tosi yllättynyt ja iloinen ❤.

Ponkun arvostelu kuului näin:

"Hyvä koko. Hieman pitkä lanne ja lyhyehkö rintakehä. Riittävät kulmaukset ja raajaluusto. Kokoon sopiva pää. Vahva purenta. Hyvät silmät. Hieman haja-asentoiset korvat. Korkea kinner. Taka-askel jää hieman vaatimattomaksi ja löysä edestä. Ylälinja saa kiinteytyä."


Ja koska Kompiaisia oli paikalla monta, saimme kasvattajaryhmän aikaiseksi. Ponku sai osallistua siihenkin :). Kompiaisen oli ROP kasvattaja ja jäimme odottamaan isoa kehää. Oli muuten ensimmäinen kerta siellä! Ei sijoituttu tälläkertaa.

Lopuksi niin väsy!


Kokonaisuudessaan oli tosi kiva päivä. Kiitos kaikille mukana olleille tästä päivästä!


1 kommentti:

  1. Kiitos Erika kivasta päivästä ja avusta kehissä. Onnea Ponkun ERIstä <3

    VastaaPoista

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)