lauantai 12. joulukuuta 2015

luukku 12: Petitin herkkunamit



Täällä olemme testailleet herkkuja ihan omaksi iloksi :) Kyseessä on Petit-merkkiset namit.  Ostimme niitä lähimmästä MuMista (siis mustista ja mirristä) kun olivat hyvässä tarjouksessa.

Ostimme kolmea eri "laatua":

Anti Stress, Chicken Stripes ja Chicken Bites.


















Chicken Stripes oli kaikista parhain meidän pupunakille. Se oli helposti pilkottavissa ja näppärän kokoisiakin. Ne olivat täyttä lihaa ja oikein hyvin meni Ponkulle kaupaksi. Ei kauaa tarvinnut pyöritellä kädessä, niin oli jo innokas kuono tökkimässä! Huomasin vasta nyt, kun luin takaselostuksen että nämä pitäisi säilyttää jääkaapissa....en kyllä hoksannut tätä.












- Chicken Bites oli toiseksi paras Ponkun mielestä. Ne palat olivat kuution muotoisia. Oli hieman hankala pilkkoa ainakin minun mielestä. Ne olivat myös kanasta tehtyjä ja näyttää siltä, että meidän pötkylä tykkäisi eniten kanasta. Tämän pussin takaa en vain kerta kaikkiaan löytänyt suomen kielistä textiä.....




- Anti -Stress oli terveys vaikutteinen. Vaikutti siltä, että nameissa olisi ilmeisesti puolukkaa/karpaloa. En saanut aivan selvää pussista. Kun luki takaselosteen niin siellä sanottiin, että säännöllisesti syötettynä auttaa helpottamaan stressiä ja sietämään stressaavia tilanteita. En sitten tiedä, että auttaako oikeasti!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)