keskiviikko 30. joulukuuta 2015

2015 paketissaEdellisen vuoden tavoitteena oli:

 Ensivuonna tavoitteena olisi saada oikeissa näyttelyissä ERInomainen. Katsotaan, miten Ponku kehittyy. :) Ja tottakai yritetään pysyä mahdollisisimman terveenä! Match showeissakin käydään edelleen. Ehkäpäs agilityäkin? kuka tietää?

Ja kyllähän nuo tavoitteen näyttivät täyttyvän oikein hyvinkin! ERI saatiin ( ja paljon extraakin näyttelyistä!), terveenäkin pysyttiin, mätsäreissäkin käytiin. Mätsäreissä paras sijoitus oli 2x BIS 4. Agilityä emme vielä päässeet kokeilemaan "oikeasti", vaan ihan puskana vedeltiin omalla takapihalla!

Reipas Poo jaksoi tosi hyvin pomppia nuita esteitä tänäkin vuonna :)                                 ♥ Ja pitäähän se paras kesä muistokin tähän vielä laittaa ♥
Rakas Pooni ♥Kemi KV pysyy muistoissa. Aina!Tavoitteita vuodelle 2016:

Se FI MVA olisi se päätavoite. Ja mahdollisesti myös SE MVA (ruotsin muotovalio), jos on tullakseen. Sitä en varsinaisesti laita tavoitteeksi, mutta hyvänä lisukkeena tulee, jos tulee :) Laitetaan se vaikka vuodelle 2017 tavoitteeksi! Mätsäreissä käydään silloin tällöin. Ei enää niin tiheään. Kyllä mätsäreissä ollaan paljonkin pyöritty, mutta ensi vuonna tähdätään niihin oikeisiin näyttelyihin, jotta se muotovalio saataisiin. Ja onhan Ponku jo kokenut kehäkettu, 13 kertaa jo käyty kehä kettuilemassa! En enempää taida sitten harrastus puolelle laittaa tavoitteita. On tuossa MVA tittelissäkin paljon tekemistä. Pysyttäis terveenä ja lenkkeillään paljon jatkossakin. Ja agilityä sen verran ollaan täällä  kotona, kun jaksetaan.


Pieni kovasti yrittää vielä poseerata, vaikka oli kuuma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)