maanantai 2. marraskuuta 2015

Ensivuoden alustavia suunnitelmia



Katselin tänään vähän jo ensivuoden suunnitelmia. Tarkoituksenahan meillä on ensivuonna saada ainakin Ponku FIN MVAksi eli suomen muotovalioksi. Siihen tarvitaan vielä kaksi sertiä. Eli ei ole kaukana!


Näyttelykalenterissa näkyisi olevan jopa neljä KVta ja  kolmet RNnät sekä  myös yksi ulkomaanmatka! Aijomme suunnata Posiolle, Rovaniemelle, Kemiin, Kittilään, Ouluun ja ehkä jopa Oulaiseen, jos tarvitsee. Ulkomaanmatka ei ole kaukana, tässä ihan Ruotsissa ajattelimme käydä pyörähtämässä.  Kemijärven RN peruuntui satuneesta syystä. Ihmeellistä, Kemijärven tuomarit ovat jo näkyvillä, vaikka näyttely olisi vasta huhtikuussa. Se reissu ainakin näillä näkymin peruuntuu. Eihän sitä tiedä vaikka se tuomari sattuisi vaihtumaan..... Tässä tapauksessa se sattuisi sopivasti :D


Toki, on meillä muutakin pientä ja alustavaa suunnitelmaa! Olisi ihan kiva käydä jollain alkeis kurssilla tuon Pöpötiäisen kanssa. Ponkulla ei ole juurikaan kokemusta nuista ryhmä jutuistakaan, kun semmoisiin ei ole mahdollisuutta vielä ollut. Jollekkin käytöskurssille/totuttelukurssille varmaankin mennään, jos semmoisia sattu meidän kerho järjestämään.


Kotona harrastelua jatketaan hyvinkin aktiivisesti ja tietty jumppallaan tuon pallon kanssa. Meidän harrastukset on nyt painotetu enenmänkin tuonne näyttely puolelle, kun siihen ei tarvita paljoa ihmeempiä. Nuihin agi/toko juttuihin tarvitaankin sitä kärsivällisyyttä koiralta sekä ohjaajalta. Ponkulla ei tuohon tokoon ole paljoa intoa, kun siinä pitisi jaksaa odottaa pitkiä aikoja. Agi olisi enenmänkin meidän jutumme, kun tuo koirakin näyttää olevan oikea vauhtiraketti! Siinä sitten pitäisi muistaa kaikki lihasten lämmittelyt, mistä minä taas en juurikaan tiedä, eikä meidän kerholla ole tuota agility mahdolisuutta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)