lauantai 31. lokakuuta 2015

Jumppapallo on täällä!



Tännekkin päin on saapunut myös jumppapallo! Ponku on ollut hyvin innoissaan. On yrittänyt purrakkin palloa väilllä. Koitan opettaa Ponkun olemaan rauhallisesti sen kanssa, niin että se ei purisi sitä eikä pyörittelisi sitä ilman lupaa. Olemme jo harjoitelleet niin että Pnku laittaa etutassut pallon päälle. Tarkoituksena on jossain vaiheessa harjoitella  niin, että Ponkun etutassut olisivat pallon päällä ja Ponkun takatassut liikkuisivat maton päällä. Tällähetkellä vielä totetellaan palloon. Tämän ensinmäisen liikkeen eli tassut pallon päälle- likkeen Ponku jo osaa.


Pallo on 65cm kokoinen ja turkoosin värinen. Hintaa oli 14.90e. Eli aika halpa oli! Pallo on ainaki vielä kestänyt Ponkun rajuja otteitakin. Toivotaan, että tulee jatkossakin kestämään, eikä heti menisi rikki.


Ponku on muuten nyt taas terveenä ollut semmoiset kome tai neljä päivää. Ei ole ripuloinut eikä oksentanut. Reippaana ja iloisena on pysynyt kokoajan :) Hienosti Pieni sitten parantui, kun tarpeeksi kauan sitä Care4Pets jauhetta syötti.



Iloista viikonloppua myös teille lukijoillekkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)