tiistai 8. syyskuuta 2015

Mielipidepostaus: Koirapuistot

Koirapuistot ovat siis tänään aiheena!:)


Koirapuistot ovat jätteneet meille ainakin vain positiivisia kokemusksia. Koirapuistossa on aina kiva olla ja Ponkukin näyttää viihtyvän. Koirapuistossa jossa olemme  käyneet on hiekkapohja. Ihan mukava alusta, mutta paras olisi minun mielestä ollut nurmikko.Hiekasta ainakin on helppo puhdistaa ulosteet pois. Yleensä kakkapusseja on tarjolla. Ainakin viikolla, kun työntekijöitä riittää :). Vain kerran on kakkapussit loppuneet ja silloin oli viikonloppu. Varalta on tietenkin lapio, jos kakkapussit loppuvat kesken.


Päivällä koirapuistossa harvemmin on ketään liikkeellä. Eli siellä saa olla ihan yksin. Kerrankin odoteltiin puolituntia ja ketään ei näkynyt missään...Joten illalla kannattaa mennä. Iltaisin kuuden ja kahdeksan välillä on eniten porukkaa. Joskus päivälläkin saattaa tulla paljon koiria, jos on joku rotu vaikka sopinut tapaamisen yms.. Kerrankin oli viisitoista chihuahuaa paikalla ja meidän pötkylä se vaan ihmetteli että mitäs ne nää on :D!


Täälläpäin on myös toinenkin puisto joka on isompi, mutta sinne emme ole menneet, koska siellä pienet ja isot ovat keskenään. Siinä on sitten paljon isompi riski tulla tappelu. Ja meillä on juuri tämmöinen alffatyppi :). Tämä koirapuisto on myös kauempana.


Ponkulle on jäänyt tavaksi  koirapuistossa ns. juonattaa toisia koiria, varsinkin narttuja. Eli se odottelee jossain laidalla kun toiset urokset nuuhkivat narttua  ja sitten kun ne urokset leikkivät tai jopa purevat toisiaan, niin  Pötkylä menee vasta sitten nuuhkimaan sitä narttua. Harvemmin menee kenenkään kanssa leikkimään. Paitsi, jos sitä yllyttää. Narttujen kanssa kyllä leikkii ja ehkä hieman painiikin. Tietysti, onhan ne sentään tyttöjä!


Nyt muutamaan kuukauteen ei olla siellä käyty. Syyksi sanotaan  näyttelyt ja kaikenmailman menot, jotka ovat ohittaneet koirapuistossa käynnin. Näyttelyihin ei  kannata mennä, jos koirlla on joku haava.(joka on tullut esim. koirapuistossa.) Emmekä muutenkaan halua riiskerata näyttelyiden kanssa. Ilmoittautumismaksukin on 32- 40e/kerta!


Ja nyt on muutamien tuttujen koirilta löydetty koiratäitä, joten meidän koirapuistoilut on nyt varmaan puistoiltu. Hyi kamala, jos Ponkulle niitä tulisi! Taidetaan jatkossa rämpiä metikoissa.....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)