perjantai 26. syyskuuta 2014

Blogi päivityksiä...

Heippa!



Ensilumi on pysynyt ainakin tähän asti. Lunta ei ole satanut sitten ensilumen jälkeen. Lunta ei ole enää hirveästi, kun vettä on satanut ja sulattanut melkein kaikki lumet.

 Viikonloppuna ei ole tapahtumassa mitään ihmeempää. Tänään tai huomenna käydään kurkkimassa Mustissa&Mirrissä, kun siellä on kaikki tuotteet 20-50% alennuksessa! Ainakaan hinnat eivät estä pientä shoppailua.  Nyt on kova hinku sinne katsomaan uusia tarvikkeita Ponkulle! =)

Ponkulle olen mietiskellyt jo pitkän aikaa puolikuristavaa ja pehmustettua kaulapantaa . Pehmustus olisi varmasti mukava Ponkun kaulalle. Sitten pitäisi vielä valita oikea koko ja väri! Siinäpäs on pähkinöitä purtavasi omistajalle!=) Kaikista mielenkiintoisinta on tuo oikean koon valitseminen, kun Ponkulla on kaulan ympärys tällä hetkellä semmoiset 37-38 cm ja koko vaihtoehtoja oli koko 1 eli 30-37cm ja koko 2 35cm-42cm.

Kumman nuista valitsee?

Värinä ajattelin harmaata,sinistä tai vihreää. Harmaassa olisi se hyvä puoli että se ei menisi heti likaiseksi. Ja virhreä taas sopisi taluttimen kanssa hyvin. Ja taas sininen sopisi Ponkun muiden tarvikkeiden kanssa.....

Ponku ei taida sitten sieltä alennuksesta tarvitakkaan muita tarvikkeita. Toki, herkkuja ei ole ikinä liikaa! Niitä voi aina ostaa, niistä ei ikinä ole pulaa. =)




Ponku&kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)