tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tallin arki

Terve!

Kepparit ovat nyt jääneet vähän taka alalle, kun on niin paljon kerrottavaa Ponkusta. Kepparit voivat tällä hetkellä vallan mainiosti.=) Bilpon koulutus on loppuvaiheessa. Ja  Bilposta on kuoriutunut todella mukava ja yllättävän rauhallinen ponimus. Tallin arki on pysynyt varsin rauhallisena ilman mitään häslinkiä.Tässä on meidän tallin arki. Toki jotkut asiat saatavat välillä muuttua mutta pyrin että tallin arki olisi aina tämmöinen:
_____________________________________________________
Aamulla:

Tallin tunti ponit käyvät vähän jaloittelemassa tarhassa tai laitumella. Harjataan kaikki ponit ja putsataan kaviot. Ponit jotka eivät käy tunneilla niin ne saavat löhöillä aamulla tallissa ja napostella aamuruualla.

iltapäivällä:

Jos on ratsastus tunteja niin ne pidetään ensin. Yhdellä ponilla voi ratsastaa max. 30min koska ponit eivät jaksa hirveää juoksutusta kokoajan. Yhdellä ponilla pidän päivän aikana yhden tunnin ratsastusta enintään. Loppu päivän ponit saavat olla rauhassa pihatossa jos ei sada/ukosta.

Illalla:

Varsoilla on koulutus tuokio jossa kerrataan edelliskerran asioita ja opitaan joka päivä uutta. Kaikki ponit haetaan pois pihatosta ja harjataan kaikki roskat pois. Päivän päätteeksi kaikki ponit saavat jotain pientä naposteltavaa.

________________________________________________________


Ja tässä kaikista poneista päivitetyt kuvat =) :

Tytti 14v
  




Bilpo 1v

Woima 6v 

Mynthon 2v

Laine 4v 
Jazzi 9v
Piru 1v


Sekä kuva Ponkusta ♥♡♥
♥:llä Ponku& kirjoittaja-





2 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada tallipäivästä tilannekuvia♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideasta! Varmasti tilannekuviakin on tulossa lähi aikoina. Mukava että lukijatkin ehdottelevat postauksien aiheita.=) -Niitä olen toivonutkin!

    VastaaPoista

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)