tiistai 24. huhtikuuta 2018

Owen omat tavarat




Täällä me jo valmistaudutaan Owen tuloon :) Hänelle on nyt hankittu kaikki tarvittavat tavarat, jotta hän pärjää sitten kun tulee. Eipä mene kauaa enää, että saadaan poika kotiin!



Ensimmäisenä esitellään Owen panta, joka on Hurtta merkkinen ja värinä minttu.



Owella on samanlainen tunnistuslaatta kuin Ponkulla, elikkä hopea luu.


Owe haetaan kotiin Rukan valjailla, joiden koko on XS.


Oma kuppikin on valmiina...



Sitten on jotain yhteistäkin :) Näitä olen jo kuolannut pidemmän aikaa! Tilattiin siis netistä vijue.fi verkkokaupasta pojille GRIP-hihnat. Nämä ovat 2,20 m pitkät ja BGB-lukoilla. Vähän aikaa piti haeskella, että mistä löytyy kriteerit täyttävät hihnat mutta niin vain löytyi viimein. Tosi hyvä kauppa, suosittelen. Ponku on jo ottanut oman hihnansa käyttöön, eikä ole kyllä moitittavaa ole ollut. Tarkemmat analyysin kirjoittelen koskien hihnoja sitten, kun ovat pidemmän aikaa olleet käytössä.

Vasemmalla Owen hihna ja oikealla Ponkun.


Hakupäiväkin on nyt varmistunut ja haemme Owen 20.5. Ponkulle varataan taas hoitolapaikka siksi aikaa, kun olemme Owea hakemassa. Sitä odotellessa ♥


1 kommentti:

  1. Mä ostin itselleni joululahjaksi samasta putiikista 3m monitoimihihnan. Vaikka se oli sitä kapoisempaa grippiä, niin on riittävästi painoa ettei lepata tuulessa. Paljaaseen käteen vähän kovanoloinen, mutta muuten oon tykänny. t. Hanna, Rurik lähettää terkut Ponku-enolle.

    VastaaPoista

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)