sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017 paketissa





Näin on taas yksi vuosi menty eteenpäin! Paljon on ollut mukavia ja hauskoja asioista, mutta myös ikäviäkin. Aloitetaan niillä ikävillä.



Ikävintä oli Ponkun silmäepisodit: osa 1 ja osa 2. Kyllä sai olla huolissaan, kun nuo silmäjutut ei ole mitään pikkujuttuja! Ponku sai samalla elämänsä ensimmäisen kerran kaulurin kaulaansa. Oli ihanaa huomata, kun Ponku alkoi parantua ja touhusi yhtä innokkaasti kuin ennekin arjessa mukana kaulurin kanssa :)

Sitten näitä kivoja juttuja, joita on paljon enemmän kuin ikäviä!




Näyttelyissä pyörähdimme yhteensä neljä kertaa: Pellossa RN, Rovaniemi RN, Kuusamo RN ja Kemi KV. Pellossa aloitetiin EH:lla ja Kemissä lopetettiin myös sillä. Rovaniemellä ja Kuusamossa sen sijaan meni ERI:n arvoisesti. Eli MVA titteliin on vielä matkaa ja matka sitä kohti jatkuu!

Mätsäreissä emme käyneet kuin muutamia kertoja. Hienoja sijoituksia niistäkin on tullut jälleen, mutta ei BIS sijoituksia








Muita hienoja asioita olivat, kun...
- Ponku pääsi Gööttilehden kanteen
-lenkkeiltiin paljon Konstan kanssa (varsinkin Vaattunkilammen reissu!)
- koirakahvilassa käynti
- Ponkun ja Konstan synttärit



Kahvilassa


Tavoitteena oli 2017: FI MVA olisi edelleen se päätavoite. Pysyisimme terveinä ja reippaina. Lenkkeilään jokapäivä, ollaan kotona agilityä kun jaksetaan ja käydään näyttelyissä kun siihen on mahdollisuus!


MVA titteliä ei edelleenkään saatu, mutta edelleen se on päätavoitteena. Reippaina ja terveinäkin pysyttiin lukuunottamatta silmäepisodeja. Lenkkeiltiin ja olimme takapihalla agilityäkin. Meni siis tavoitteisiin nähden aika hyvin.




Tavoitteet 2018: Päätavoitteena on edelleen se MVA titteli. Pysyttäisiin terveinä ja lenkkeiltäisiin paljon. Kotiagilityillään ja doboillaan kun jaksetaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)