lauantai 22. huhtikuuta 2017

Erittäin Hyvä näyttelykauden aloitus -Pello RN 22.4Tänään pyörähdimme vuoden ensimmäisessä näyttelyssä. Tuomarina oli Hilkka Salohalla, joka oli tänään tiukalla tuulella. Kyllä, tiukka. Kuten monet ovat sanoneet, että tämä tuomari on tiukka! Pari koiraa saivat H:n ennen gööttejä..... Gööttejä oli yhteensä kuusi ja kaikki tunsimme jo entuudestaan. Olipa vain mukava tavata tuttuja :)


Kuten otsikosta huomaa Ponku oli tänään erittäin hyvä. Ponku oli aivan masentuneena ja tylsistyneenä koko näyttelyn. Uskon vahvasti, että Ponkua ahdisti hallissa oleminen. Ei hän ikinä ole ulkonäyttelyissä ollut nuin masentuneena. Ei tarvinnut sitten odottaa hyvää esiintymistä....

Ponku terävimmillään sen kaksi sekunttia!

Arvostelu kokonaisuudessaan:

" Oikean kokoinen. Hieman pitkärunkoinen uros, jolla ilmettä pilaavat puutteellinen otsapenger ja vaaleat silmät. Hyvä purenta. Hieman haja-asentoiset korvat. Erinomainen kaula. Hieman pehmeä ylälinja. Riittävä eturinta ja runko. Niukat polvikulmat. Riittävä luusto. Takaraajojen liike jää rungon alle. "


En kyllä allekirjoita, että puutteellinen otsapenger ja vaaleat silmät sentään pilaavat ilmeen :D


Parin viikon päästä on jo toiset näyttelyt Rovaniemellä. Ne ovat onneksi ulkonäyttelyt. Toivottavasti Ponku esiintyy sitten siellä paremmin! Tuomarina olisi Anneli Pukkila. Jännää, mitä hän tuumaa Ponkusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)