maanantai 6. maaliskuuta 2017

Match Show Levi 5.3



No niin! Levillä käytiin ja hyvin meni. Nyt on matkaväsymyksestäkin jo toivuttu :). Näyttelyalueella oltiin jo tunutia ennen kuin kehät alkoivat. Numerolaput haettiin ajoissa ja kummassakin luokassa Ponku oli numerolla 1. Tunti odoteltiin ja Äijä Handler alkoi.


Äijäluokassa Ponkua ei kiinnostanut sitten yhtään esiintyminen, mutta muuten käyttäytyi hyvin. Sijoituksia jaeltiin ja kerkesin jo ajatella, että ei nuo sijoitu ollenkaan. Mutta kyllä sijoituivat! Iskä ja Ponku olivat kakkosia! Eli Äijä Handlerista sija 2.



Sen jälkeen odoteltiin n. tunti, koska pentuluokka oli ennen pieniä aikuisia. Osteltiin sillä välin arpoja, kahvia ja kuumaa mehua. Minulla meinasi paleltua kädet, kun odoteltiin....



Sitten starttasi pienet aikuiset. Ponku käyttäytyi paremmin minun kanssa. Vastus oli kova. Saimme sinisen nauhan, mutta se ei haitannut kyllä yhtään! Siniset ovat aina ennen punaisia, joten pääsisimme nopeammin pois. Pieniä aikuisia oli yhteensä vain 10, joten sijoitumiselle oli hyvät mahdollisuudet. Kun kaikki koirat oli arvosteltu, oli aika mennä uudestaan kehään. Tälläkertaa saimme sijan 3. Se on minun mielestä aika hyvin tuolla käyttäytymisellä, miten Ponku käyttäytyi :)



Yhteenvetona Äijähandler 2 ja pienet siniset aikuiset 3. Ei voi muuta, kun olla tyytyväinen!♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)