perjantai 30. joulukuuta 2016

2016 paketissa
Levin mätsäreissä 6.3.2016 BIS 4Näin se 2016 meni! Suurimmaksi osaksi vuosi on Ponkun osalta sujunut leppoisasti. Yksi vitsatientulehdus oli, mutta ei sen kummempaa. Mätsäreissä kävimme n. 7 kertaa, joista paras sijoitus oli BIS 4 Levillä maaliskuussa. Se olikin 2016 vuoden ensimmäinen mätsäri meille :)


Näyttelyissä kävimme tänävuonna neljä kertaa. Ponku sai kahdesti EH:n ja kahdesti ERI:n. Kävimme Oulaisissa RN , Rovaniemellä KV , Oulussa KV ja Kemissä KV .


♥ Vuoden onnistunein pönökuva ♥

Muita kivoja asioita olivat dobopallon saapuminen ja koirauimalassa käynti. Tai enhän minä nyt tiedä oliko se uiminen nyt niiiin kivaa, mutta ei ainakaan traumoja jäänyt :)


Doboilua

                                 Silmätarkissa Ponkun silmät olivat edelleen täysin terveet
Tavoitteita vuodelle 2016:

Se FI MVA olisi se päätavoite. Ja mahdollisesti myös SE MVA (ruotsin muotovalio), jos on tullakseen. Sitä en varsinaisesti laita tavoitteeksi, mutta hyvänä lisukkeena tulee, jos tulee :) Laitetaan se vaikka vuodelle 2017 tavoitteeksi! Mätsäreissä käydään silloin tällöin. Ei enää niin tiheään. Kyllä mätsäreissä ollaan paljonkin pyöritty, mutta ensi vuonna tähdätään niihin oikeisiin näyttelyihin, jotta se muotovalio saataisiin. Ja onhan Ponku jo kokenut kehäkettu, 13 kertaa jo käyty kehä kettuilemassa! En enempää taida sitten harrastus puolelle laittaa tavoitteita. On tuossa MVA tittelissäkin paljon tekemistä. Pysyttäis terveenä ja lenkkeillään paljon jatkossakin. Ja agilityä sen verran ollaan täällä  kotona, kun jaksetaan.No,sitä muotovaliota ei näkynyt tänä kesänä....Jos ensi kesänä? Tavoiteita vuodelle 2017:

FI MVA olisi edelleen se päätavoite. Pysyisimme terveinä ja reippaina. Lenkkeilään jokapäivä, ollaan kotona agilityä kun jaksetaan ja käydään näyttelyissä kun siihen on mahdollisuus!


♥ Kesällä 2016 ♥

Katse tulevaisuuteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)