lauantai 18. kesäkuuta 2016

Rovaniemen KV
Kyllä saa olla iloinen! Tänään siis kävimme Rovaniemen KV ssa. Paikalla oli viisi gööttiä. Kaikki olivat tuttuja koiria. Kaksi narttua ja kolme urosta. Ponku oli ainut avoimen luokan uros. Tuomarina siis Pirjo Aaltonen. Tosi varmasti, mutta lempeästi käsitteli kaikkia koiria. Siinä sitä pyörittiin kehää pitkin ja reippaasti Ponku esiintyi! Voin olla todella tyytyväinen tuohon omaan ihunaan Poikaan!

" Lanneosaltaan hieman pitkä, ryhdikäs uros. Selvä sukupuolileima. Hyvät pään mittasuhteet. Hieman pyöristyvä kallo-osa. Hieman alas asettuneet korvat. Hyvät kulmaukset takana, saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvä tiivis ylälinja. Liikkuu hyvin sivusta. Hyvät takaliikkeet. Hieman löysät etuliikkeet. Oikea asentoiset eturaajat."Äh... taas tällä kehässä. Eikä nuo namitkaan oo kummosempia....

Mutta no....Kyllä nämä herkut taitaa kuitenkin kelvata mulle!


 Meidän Ponku oli ERINOMAINEN! SA: ta ei nyt tullut, mutta sehän ei meitä haittaa ollenkaan :) Ja tässä on vielä parasta se, että kaikki göötit saivat ERI:n. Samalla me sitten mentiin kasvattajaryhmään. Esiintyminen oli nyt niin ja näin, mutta Kennel Kompiaisen oli ROP kasvattaja. Eli rotunsa paras kasvattaja. Siitäkin olen Super iloinen!
 Nyt on Ponkulla seuraava koitos sitten 9.7 Oulu KVssa. Tänään vielä ilmoitamme sen Kemi KV seen. Siinäpäs ne taitaa olla tämän vuoden näyttelyt sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)