maanantai 18. tammikuuta 2016

2016: Miltä vuosi näyttää?



No, vuosi 2016 näyttää koirapuolella aika tasaiselta. Kesä meneekin näyttelyissä . Se onkin mukava juttu se! Myös paimennustestissä käydään, jos se tulee siedettävän automatkan päähän. Ja Ponku Pienokainen Pötkylä juhlii marraskuussa jo 4v synttäreitään..... siis APUA. Miten tuosta on kerennyt tulla noin vanha!? Ja ensi vuonna jo 5 vuotta.


Tavoitteita tällekkin vuodelle on edelleen, niitä emme ole vielä haudanneet! Se suomen muotovalio ja mahdollisesti, jos tulee niin ruotsinkin muotovalio. Jos ennen 6v synttäreitään tuo olisi jo ruotsin muotovalio? Se pidetään tavoitteena.


 Alkeis hömppä kurssille mennään jos vain semmoinen jossain järjestetään. Näyttelytreeneissä käydään edelleen. Niitä ei myöskään unohdeta. Niissä saa niiin superhyper hyvää treeniä, kun tuo kotilöllykkä ei missään sen kummemmassa treeneissä ole käynyt. Nyt käydään ja treeneihin mennään jatkossa kunhan nuo pakkaset vähän hellittäisivät!


Niin! Meinaa ihan tärkein jo unohtua. Ponkulla on ilmeisesti Rabies rokotuskin keväällä. Oikeasti rokotuskortissa lukee 7-16, mutta käytetään jo keväällä, kun on heinäkuussa näyttelykausi kesken. Ei meni sertin tilaisuus ohi! Ilmeisesti pitää käyttää silmätutkimuksessakin tänä vuonna, kun on kaksi vuotta sitten käytetty viimeksi!? Loppuun vielä ihan kalenteri mitä on tapahtumassa tänä vuonna.


Rabies rokotus keväällä
silmäpeilaus?
Oulainen RN 21.5
Kajaani RN 5.6
 Rovaniemi KV 18.6
Jällivaara KV (ruotsi) 3.7
Oulu KV 9.7
Kemi KV 23.7
Kittilä RN/Oulu RN 6.8
Oulu KV/Överkalix (ruotsi) KV 13.8



♥ Näyttelypuudeli ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)