sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mätsäripäivä- MayDay

Heipä hei! :)
Vai aamuvirkku?

Tänään käväistiin pyörähtämässä match showssa. Huono keli oli tuuli ja satoi lunta. Ponkullakin tuli kylmä. Lukuun ottamatta huonoa säätä meilla meni vallan loistavasti.

Aamulla heräiltiin 7.10 ja kömmittiin ylös sängystä ja töhöttävä PonkuPötkylä aamuvirkkuna herätti pyörimällä sängyssä....











Tehtiin aamutoimet ja tarkistettiin että onhan kaikki mukana varmasti. Ponku käytettiin lenkillä ja moikattiin Nalle setää.

näin vähän oli tavaraa mukana aluksi....
Sitten pakattiin kaikki mukaan Ponku Pötkylä myös. Ponkun mielestä autossa ei ole niin mukavaa että vois rauhottua.

Auto huurussa tuttujen luo kyläilemään pitkän ajon jälkeen. Siellä touhuttiinkin se 2 tuntia reippaasti heidän luonaan.

Ylhäällä Tytti ja R.Tähti
2. Rivillä R.Mynthon ja Fakta
ja musta valkoinen ori on R.Lakriitsi
Siinä 12.20 paikkeilla oltiinkin jo ilmottautumislappusia hakemassa teltasta. Maksettiin ja haettiin lapput ja liput ja tervetuliasämpärikin saatiin mukaan. Ämpäristä löytyikin kaikkea mukavaa mm hekkuja ja lahjakortti lemmikkieläinkaupaan.

Sitten alkoikin jo Junior Hadler kehä. Siellä oli mies tuomari josta Pokotus ei tykänny yhtään. Siinä sitä pöyrittiin ja peippailtiin ympäri ämpäri kehää ja tuloksena  ei sijoittumista....

Heti alkoi Äijä Hadler ja sama tuomari. Tällä kertaa menikin huomattavasti paremmin ja Ponkukin jopa keskittyi suht hyvin. :) Kilpailussa oli vain neljä osallistujaa. Siinä sitä ooteltiin että Pokotus ois se neljäs mutta kappas! Poko mainittiin vasta viimeisenä!!! Tästä kehässä napattiin siis reilu 1. sija!

Sen jälkeen kerettiin vähän levähtää ja rauhoittua. Ponkukin sai viltin niskaansa vähäksi aikaa. Sittenpä huudettiinkin että 1 kehään pienet aikuiset 1 & 2 koirat! Meikäläinen paniikissa että apua miten me keretään kehään!? Onneksi tuomari malttoi hetken odotella meitä.  Ponkukin oli aivan hämillään tämmöisestä äkkilähdostä. Hyvin kuitenkin meni ja punainen nauha saatiin. :) Sen jälkeen odoteltiin että kaikki menevät. Sitten olikin jo meidän vuoro ja koiria tippui kehästä pois ja olin itse aivan satavarma että me ei pärjätä mitenkään. Mutta osaapas tuo yllättää ja tuomarikin oli kahden vaiheella. Melkein tiputtiin mutta oltiin hienosti neljänsiä!

Siis ihan mukavasti nämäkin menivät vaikkei kaikissa luokissa sijoituttukaan. :) Lopputulos oli:

JH - , Äija Hadler 1 , Punaiset Pienet Aikuiset 4
PönkuPötkylää kiinnostaa herkkukuutio....

Kuvassa siis osa palkinnoista ja itse PonkuPötkylä
Osa palkinnoista



Ponku & kirjoittaja-


2 kommenttia:

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)