maanantai 3. marraskuuta 2014

Vuoden viimeiset match showt!

Heippa!



Huomasin erään koirajärjestö sivuilta, että he järjestävät match showt! Ja sopivasti samalla paikkakunnalla kuin me asumme. :) En olisi kyllä uskonut, että tälle vuodelle on vielä yhdet match showt.

 Tosin, nämä match showt ovat hallissa, ettei palelluta. Olemme käyneet yhden kerran tämän vuoden alkupuolella käyneet samassa hallissa match shown yhteydessä. Silloin Ponku oli vielä nuori joten kummoista sijoitusta ei sieltä tullut.


Nyt aiomme osallistua Lapsi &koiraluokkaan ja pieniin aikuisin kuten aina.  Ponku ei ole käynyt piiitkiiiin aikoihin match showssa eikä näyttelyssä joten käyttäytyminen on saattanut hieman unohtua.... Alan treenaamaan pikku hiljaa Ponkua  match showhun. :)


Me olemme syöttäneet Ponkulle match showssa ja näyttelyissä lihatikkuja. Ponku rakastaa niitä ja hän ei saa milloinkaan muulloin kuin näyttelyissä ja match showssa niitä joten niillä Ponku pelaa. :)
Minua nyt mietityttää se, että voiko niitä antaa, kun Ponkulla on vasta ollut ripuli? Tosin, Ponku on jo parantunut ripulista, mutta siitä ei ole hirveän kauaa aikaa. Jos se ripuli tulee uudestaan?

Toivottavasti joku tietää tähän kysymykseen vastauksen/ on kokemusta tämmöisestä "äkki lähdöstä muutaman viikon ripuloinnin jälkeen" ! Olisi kiva, jos pistäisit kommenttisi tähän postaukseen. :)




Ponku& kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)