perjantai 24. lokakuuta 2014

Eläinläärin juttusilla

Heippa!


Olisin päivitellyt jo aikoja sitten blogin, mutta tämä blogger ei eilen eikä toissapäivänä toiminut joten en voinut tulla tänne kirjoittelemaan. Toivottavasti ei jatkossa värkkää!


Kuitenkin Ponkun ripuli paheni vaikka olimme siirtäneet sen ripuliruokavaloille. ja Ponku oli hieman levoton ja nuupea. Kakka oli ihan oranssia jo. Kävin lukemassa täältä tietokoneella, että jos koiran ripuli on kolmattapäivää eikä se parane niin kannattaa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.

Saimme varattua keskiviikolle ajan kello 14.45 ja sitten lähdettiin eläinlääkäriasemaa kohti. Käytin Ponkun pissalla ettei ala pöydällä pissailemaan. Ponku on hieman erikoinen siinä mielessä, että Ponku aina vetää eläinlääkin ovelle eikä ala jarruttamaan ikinä! Joten siinä ei ollut ongelmaa. :) Ponkua hoisi ihan tuttu eläinlääkäri joka on rokottanut Ponkun.

 Ponkulta ajettiin vähän etutassusta karvaa ja pantiin kanyylin kautta nestettä. Lisäksi ponkulle laitettiin nahan alle nestettä ja niskaan tuli valtava patti. Nesteytyksen jälkeen kanyyli otettiin pois ja Ponku sai etutassuunsa tiikeri kuvioisen "laastarin".



Eläinlääkäri antoi mukaan antibiotteja joita pitää syötää 2tablettia aamuin illoin viikon ajan (jatkuu siis ensi keskiviikkoon asti). Lisäksi Ponku sain Promax merkkisen ruiskeen jota piti purskuttaa suuhun 6mm/päivä kolmen päivän ajan. Promax ruisketta piti ruiskuttaa tänään viimeisen kerran. Ja nyt sitten vielä pitää ensikeskiviikkoon asti antibiotteja. 

Syyksi tähän ripulointiin ja oksenteluun oli ilmeisesti virus tai sitten se on siellä mummolassa syönyt metsässä jotan epäsopivaa.



Nyt on jo olo kohentunut valtavasti ja jaksaa käydä lenkeillä ja
höpötellä ja töhöttää entiseen malliin! ;)

Tässä "levätään"


 Ponku& kirjoittaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)