lauantai 16. elokuuta 2014

Mahdollisuus pärjätä

Heippa!


Huomenna on taas mahdollisuus pärjätä. Nimittäin huomenna on match showt! Olen täällä innoissani odotellut ja treenannut match showta varten Ponkun kanssa. =) Ponku osaa varsin mainiosta pönöttää ja ravata löysällä taluttimella. Mätsäri laukku on jälleen kerran -valmiina. Osallistutaan lapsi& koira, pienet aikuiset ja ukot& rakit luokkaan. Tosi mukavasti nuita luokkia on tarjolla ihan jopa seitsemän kappaletta! (lukuun ottamatta bis ryhmää)  On taas niin mukava mennä match showhun. < 3 Sinne olisi tulossa muutama tuttukin koirineen!


  Ponkua olen alkanut treenaamaan tulevaisuutta varten.  Olisi tarkoitus aloittaa toko ensivuonna. Tämä "älyn väläys" pälkähti kun lueskelin erään koirakerhon sivuja. Tämä kyseinen kerho on kyllä erikoistunut noutajiin mutta sinne kuulemma pääsee mukaan muunkin rotuiset koirat. =) Ajatuksena olisi pitää hauskaa eikä olla tavoittelemassa mitään kisoja. Ponkun kanssa mentäisiin alottelevien ryhmään. Sieltähän kaikki pitää aina aloittaa! Kun näyttelyitä on niin vähän niin olisi kiva kokeilla muitakin lajeja. Toinen vaihtoehto olisi agility mutta toko on vähän vieraampi laji niin kokeillaan.    Ja tämä olisi ihan alustava suunnitelma. Että ihan varmoja ei vielä olla.=)



Ensiksi mennään match showhun ja katsotaan seuraavia tapahtumia sitten vähän myöhemmin. Ponkun omalle sivulle tulee uusia tapahtumia ainakin yhdet mätsärit. Huomenna tulee uusi postaus joten jaksaapas odotella!=)

Ponku& kirjoittaja-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)