keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keppihevoset

Hei!

Keppihevosilla menee ihan hyvin. Valitettavasti ne  eivät ole päässeet kauheasti ulkoilemaan, koska melkein aina sataa vettä. Ponit ovat saaneet olla laitumella max 6h. Aika vähän tosin. Muuten ponit voivat todella hyvin. En ole ratsastellut niillä juuri ollenkaan, kun ne ovat kesälomilla.
Talliin on tulossa uusi varsa. Tytin pitäisi saada varsa tällä tai ensiviikolla. Varsasta on tulossa minun oma yksityinen ratsuni. Talliin on tulossa paljon varsoja Tytin varsan lisäksi. Mynthoni on lähdössä minun mummolaan "astutusreissulle" Rusinan luo. Ja sieltäkin pitäisi tulla varsa. On tämä taas niin ihanaa aikaa.=)Suunnitteilla on myös joulun tienoille Pirullekin varsa. Oria en ole vielä päättänyt.
Uskallan jo kertoa, että talliin olisi tulossa muutaman uusi ori/tamma jotka eivät ole sukua ollenkaan meidän poneille.=)

kasvatus toiminnasta:
Poneja syntyy aika tiheään tällä hetkellä. Tytti, Mynthon  ja Piru ovat nyt vain siitostammoina. Toivottavasti jatkossakin saadaan ihania varsoja Shetlanninponien maailmaan. Tytillä on aika monta varsaakin jo. Tytti on tosiaan jo 14 vuotta, että olen jo miettinyt jo sitä, että jättäisin pois sen jalostuksesta. Mynthon ja Piru tulevat saamaan monia varsoja elämänsä aikana.=)Ja nehän ovatkin täyssiskoja!

T: Kirjoittaja,Ponku & Kepparit-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan kirjoittaa aina asiallisen kommentin!
Kiitokset sinulle :)